Naslovna Zimnica Šampinjoni u tegli po bakinom receptu

Šampinjoni u tegli po bakinom receptu

452
0
sampinjoni-shutter.jpg
Sastojci:

200 ml vode

300 ml sirćeta

1 kašika soli

1 kašika šećera

biber u zrnu

lovorov list

1 kg sitnih šampinjona

1. Šampinjone oprati i kratko blanširati u kipućem sirupu.

2. Izvaditi rešetkastom kašikom i odmah ređati u tegle.

3. Preliti vrućim sirupom i pretrpati na 24 sata. 

4. Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: kuhinjica.rs

Inicijalizacija u toku...