Naslovna Zanimljivosti Tradicija porodičnog doručka

Tradicija porodičnog doručka

136
0
Foto: Shutterstock

Doručak je od detinjstva najvažniji obrok u danu. Međutim, zbog užurbanog načina života većina ljudi napušta kuću bez doručka, i odmah se prepuštaju obavezama koje nosi dan. Ali ima li većeg uživanja od ukusnog doručka sa porodicom?

Doručak je idealna prilika da svi budu na okupu, a uz kvalitetnu hranu i vreme koje provedu jedni sa drugima duže će da se pamti. Pripremanje i uživanje u hrani predstavlja sastavni deo naše tradicije i kulture. Za doručak se obično prave topli sendviči, kako bi se zadovoljili prohtevi kako najmlađih tako i onih malo starijih ukućana. Neki namaz, šunka, sir, list zelene salate i sendvič je spreman. Ali koliko puta ste morali da se mučite sa „nameštanjem“ i sečenjem šunke kako bi se uklopila na parče tost hleba.

Pročitajte i:  Kako da se bez mnogo odricanja, hranite zdravije
Foto: Promo

Sada to više ne morate da radite jer postoji Poli hammy toast kvadratnog oblika, prave veličine i baš po meri tosta. Idealan za sve ljubitelje toplih sendviča jer konačno možemo da dobijemo savršeno složene slojeve u sendviču. Ova pileća šunka je pažljivo pripremljena od 90% čistog pilećeg mesa. Tako da će svaki vaš obrok biti zalogaj čistog zadovoljstva, a vaši topli sendviči će biti čisto savršenstvo.

Nakon što prvi put probate Poli hammy toast kvadratnog oblika više nikada nećete izaći iz kuće bez doručka. Stvorićete nove rituale sa vašom porodicom, ponovo se povezati i jedva ćete čekati nov dan i novo jutro.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.