Naslovna Začini Kako da začinite mleveno meso

Kako da začinite mleveno meso

293
0
zacini_za_mleveno_meso.jpg

Kad god pravimo mešavinu za mleveno meso, najčešće se oslanjamo na iskustvo kad je potrebno dodati odgovarajuću količinu začina – soli, bibera, belog i crnog luka, itd..

Pogledajte i Mariniranje – kupanje u začinima

Međutim, ako pripremamo neku veću količinu, bolje je da prvo isprobamo začinjenu mešavinu, pa tek onda njome napunimo paprike, sarme, tikvice…

Pročitajte i:  Kako da ispržite savršenu hrskavu piletinu

Pogledajte i Da li znate koji je rok trajanja začina?

Kad dodate sve željene začine, napravite malu, tanku ćuftu i ispržite je na brzinu, tako ćete najbolje oceniti da li je mešavina po ukusu.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

Izvor: Lisa
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.