Naslovna Vesti Poznata pevačica u uluzi voditelja nove kulinarske emisije: Prijavite se i ukrstite...

Poznata pevačica u uluzi voditelja nove kulinarske emisije: Prijavite se i ukrstite varjače sa Sekom Aleksić

509
0
Foto: Promo

Mislili ste da će jedine kuvarice u studiju biti iz ekipa majki i snajki? Kurir TV će postati domaćinstvo jedne od najvećih srpskih pevačkih zvezda, a ona glavna domaćica!

Uskoro najpopularniji kulinarski format, Majke i snajke ugostiće najveštije domaćice Srbije, a njihov zadatak sada postaje daleko odgovorniji. Muzička zvezda, majka, snajka i naravno, velika domaćica, Seka Aleksić pridružuje se ekipi emisije, kao jedna od voditelja!

Svetlana Seka Aleksić, kao i poznati beogradski kuvar Radomir Raša Vlačić vodiće publiku kroz uzbudljivo kulinarsko putovanje, gde će čuvene rivalke, majke i snajke, po prvi put morati da sarađuju. Večite nesuglasice, biće zamenjene timskim radom, a tim sa najviše bodova ostvaruje mogućnost da osvoji montažnu kuću!

Uz mnogo pesme, zabave i smeha Seka će ugostiti naše kandidate i biti njihova najveća podrška, ali i najstroži kritičar.

Ako se ne plašite Sekinog suda i mislite da baš Vaša porodica treba da učestvuje, prijavite se na kasting i učestvujte u borbi za nagradni fond od 4,3 miliona dinara.

Kuvamo zajedno uskoro!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.