Naslovna Vesti Rešite se neprijatnih mirisa iz sudopere na PRIRODAN način, bez hemijskih sredstava!

Rešite se neprijatnih mirisa iz sudopere na PRIRODAN način, bez hemijskih sredstava!

552
0
Foto: Promo

Iako imate zaštitnu rešetku u sudoperi, lavabou, kadi, neminovno je da u vašem slivniku završe najrazličitije stvari koje mogu dovesti do toga da se zapuši i da širi neprijatan miris: ostaci hrane, masnoća. Većina se uglavnom seti da rešava ovaj problem tek kada dođe do mini poplava i kada cela kuća počne da “miriše“.

Izuzetno je neprijatno kada vam smrdi sudopera, jer se smrad neretko širi po celoj kući, a ne samo u kihinji. Može biti vrlo neugodno kada vam dođu gosti, kada želite da sve bude
cakum-pakum, a njih zaplahne užasna neprijatnost koju su primorani da trpe tokom čitavog boravka. Sav vaš uloženi trud oko spremanja hrane pada u vodu zbog glupog slivnika.

Foto: Promo

Slivnici se nekada toliko zapuše i na njima se nataloži toliko prljavštine da vam čak ni
hemikalije predviđene za instant otpušenje ne mogu odmah pomoći. A bezbroj hemikalija je opasno po vaše zdravle, naročito po vaš respiratorni sistem. Da ni ne govorimo o deci koja su mnogo osetljivija.

Kako problem ne bi “porastao“, slivnike je bitno održavati, ne dozvoliti da se nečistoće
natalože. Potrebno je nešto što će prilkom svakog korišćenja sudopere, lavaboa ili kade
“terati“ nečistoće, na neki način ih topiti i slati dalje , ne dajući im da ostanu u vašem slivniku i da otvaraju mogućnost za zapušenje i širenje neprijatnih mirisa. A da pritom ne škodi vašem zdravlju.

Pročitajte i:  Pita od spanaća: Idealan doručak za vaše najmlađe

Idealna stvar za sve vrste slivnika su štapići koje mnogi s razlogom zovu “magični“. To su
specijalni Sani Sticks štapići za slivnike koji su na potpuno prirodnoj bazi i koji održavaju vaše slivnike za neuporedivo manje novca na godišnjem nivou nego što vas košta dolazak
vodoinstalatera da vam samo jednom otpuši slivnik.

Foto: Promo

Oni sjajno mirišu, ne dozvoljavaju da se u slivniku taloži prljavština, a najbolje od svega je što nemaju u sebi TOKSINA i ne mogu naškoditi vašem zdravlju! Samo stavite štapić u slivnik, on se postepeno otapa i tako ne dozvoljava da se nakupe masnoće i da dođe do zapušenja.

Odgovaraju svim vrstama slivnika: u kuhinji, kupatilu, spoljnim slivnicima.
Više ih ne morate poručivati iz inostranstva i čekati na njih nedeljama. Sada ih možete dobiti za samo par dana ako ih poručite OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 – ukupno 590 din, 12 komada u pakovanju, a potreban vam je samo 1 mesečno za uvek čist slivnik.

Požurite, količine su ograničene!

Pogledajte u sledećem videu kako se lako koriste i zašto je dobro imati ih:

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.