Naslovna Vesti PORODIČNO NATKUVAVANJE BY LENA: BOJANIĆI NAJBOLJI KUVARI

PORODIČNO NATKUVAVANJE BY LENA: BOJANIĆI NAJBOLJI KUVARI

218
0

Na velikom takmičenju „Porodično natkuvavanje by Lena“, održanom proteklog vikenda u
šoping-centru „Ušće“, učestvovale su tri porodice: Bojanić, Begović i Milošević, koje su
pokazale svoje kulinarsko umeće.

Takmičari su imali zadatak da od unapred odabranih namirnica pripreme predjelo, glavno jelo i desert u zadatom vremenskom roku. Prisutne je zabavljao voditelj Milan Milošević, koji je svojim dosetkama i šalama opustio takmičare koji su se osećali kao da hranu spremaju u svom domu.

Za tim „Imleka“ kuvala je talentovana porodica Bojanić, za ekipu „Sunoka“ nastupili su
Miloševići, dok je „Zlatiborac“ predstavljala veoma šarmantna porodica Begović. „Bilo je divno.
Svi smo bili kreativni i zaista smo uživali. Preporučujem svima da dođu sledeće godine na ovo takmičenje i lepo se provedu kao i mi“, rekla je Irena Milošević, učesnica „Porodičnog
natkuvavanja by Lena“.

S druge strane, žiri pred kojim je bio izazov da proba i oceni svako jelo naših takmičara činili su: Katarina Samardžić, voditeljka emisije „Katy The Cook“ i suvlasnik restorana nacionalne kuhinje „Ružo rumena“, Slobodan Radeta, predstavnik prve škole kuvanja u Srbiji „IL Primo“, i urednica magazina Lena Nataša Bajat.

Dok je takmičenje trajalo, najmlađi posetioci zabavljali su se u dečjoj kreativnoj radionici u okviru koje su ukrašavali čokoladne mafine.

Sve tri porodice koje su učestvovale u „Porodičnom natkuvavanju by Lena“ uložile su veliki trud da njihovi specijaliteti budu ne samo ukusni nego i lepo dekorisani kako bi osvojili najviše ocene, tako da je pred žirijem bio veoma težak zadatak.

„Uvek je teško biti član žirija, pogotovo kada je kuvanje u pitanju. Sve tri porodice su se zaista potrudile da sve bude ukusno i izgleda dobro, tako da su sve tri zaslužile prvo mesto. Zaista su nijanse presudile“,saopštila je saopštila je Katarina Samardžić.

Prvo mesto „Porodičnog natkuvavanja by Lena“ osvojio je tim „Imlek“, odnosno porodica
Bojanić, koja je sve oduševila timskim radom i kombinacijom sastojaka koje su koristili.

„Nama je uvek super kada se nešto sprema. Nikada se nismo takmičili u kuvanju, ali uspeli smo da pobedimo i osvojimo glavnu nagradu. Svakodnevno spremamo i supruga i ja, tako da nam ništa od pripreme nije bilo teško. Koristili smo tajne začine koji su se svideli žiriju i pobedili“, izjavio je Bojan, koji je predvodio pobedničku ekipu.

Svi učesnici nagrađeni su poklon-paketima sponzora događaja „Zlatiborac“, „Imlek“, „Sunoko“ i „Tefal“, dok su pobednici osvojili i vikend za celu porodicu na Kopaoniku.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.