Naslovna Vesti OPASNA STRANA KUHINJE: Pogledajte šta vam se može desiti ako ovako CEDITE...

OPASNA STRANA KUHINJE: Pogledajte šta vam se može desiti ako ovako CEDITE hranu!

190
0
Foto: Promo

Da li i vi ovako cedite hranu, kroz poklopac na loncu ili presipajući iz lonca u veliku plastičnu cediljku koju morate da držite u sudoperi kako vrela voda ne bi iscurela svuda po kući?

Foto: Promo

Da li znate da ovako možete izgoreti ne samo prste vrelom vodom koja curi sa strane, već vam ista ta voda može prsnuti i na lice ako velika količina hrane jako padne u drugu posudu? To vam može naneti ozbiljan bol i ožiljak koje će duuugo, dugo trajati.

Foto: Promo

A pored tog najvećeg problema, javljaju se i brojni drugi: cediljke ili su previše velike, ili su previše male, ili se za njih lepi hrana. Da ne pričamo o tome da su uglavnom veličine lonca i da ih treba zasebno prati plus što zauzimaju mnogo mesta kada su odložene. Zato vam predlažemo drugačiji, ali definitivno najjednostavniji i najbezbedniji način da procedite skuvanu hranu.

Pogledajte OVDE BETTER STRAINER specijalnu cediljku! Po čemu se ova ceiljka razlikuje od brojnih drugih?

Pročitajte i:  MOĆNA ALATKA KOJU SVAKA KUHINJA MORA DA IMA: 6 praktičnih stvari u samo jednoj spravi

• Rastegljiva je i može da se fiksira na šerpe/tiganje/lonce različitih dimenzija
• Ne morate da je držite drugom rukom dok jednom držite posudu, pa je samim tim rizik od opekotina znatno manji
• Hrana se za nju ne lepi

Foto: Promo

• Ne morate da prljate više posuda (ako inače cedite tako što presipate iz jedne posude u drugu, kao što većina radi)
• Spljoštena je, pa zauzima vrlo malo mesta za razliku od običnih žičanih cediljki

Foto: Promo

Dimenzije: prečnik bez širenja – 24cm; prečnik raširene cediljke – 30cm
Ova neverovatno praktična cediljka je pogodna za ceđenje namirnica svih vrsta: voća, povrća, testenina. Izuzetno lako se fiksira, ne spada sa posude prilikom ceđenja hrane i vrlo lako se pere.
Poručite telefonom: 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop po ceni od 490rsd.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.