Naslovna Vesti NAJBOLJA USKRŠNJA JAJA DO SADA: Otkrivamo vam sjajan trik!

NAJBOLJA USKRŠNJA JAJA DO SADA: Otkrivamo vam sjajan trik!

6157
0
Foto: Promo

Šaranje uskršnjih jaja je predivna preokupacija za praznike koji dolaze. Kako biste mogli da se fokusirate na to da sve bude savršeno dekorisano za veliki dan, evo predloga šta možete da koristite kako biste bili sigurni da su idealno skuvana i ne samo lepa, već i ukusna – pogledajte OVDE kako!

Ovo je trik koji vam pomaže da jaje skuvate baš onako kako želite – tajmer za kuvanje jaja! Deluje potpuno blesavo, a ustvari olakšava posao. Kako radi? Absorbuje toplotu i na osnovu toga menja boju. Kada se tajmer zagreje, crvena podloga će promeniti boju do jedne od tri crte koje su naznačene na tajmeru i koje označavaju tvrdoću jajeta: meko, srednje ili tvrdo kuvano.

Pročitajte i:  Zbogom masnoće sa kuhinjskih elemenata: Očistite šporet za samo nekoliko minuta

Sada može da se kupi i kod nas u Srbiji i to OVDE po ceni od 690 rsd ili pozivom na broj 011/6 888 999 po super povoljnoj ceni. A moći ćete da ga koristite ne jednom, ne dvaput, već neograničeno!

Tajmer za jaja izrađen je od plastike koja je 100% otporna na visoku temperaturu, a u sledećem videu možete pogledati koliko je ustvari koristan i jednostavan za korišćenje:

Poručite još danas OVDE po ceni od 690 rsd ili pozivom na broj 011/6 888 999 po super ceni svoj primerak tajmera za jaja i uživajte u svom idealnom obroku kako za Uskrs, tako i ostalim danima.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.