Naslovna Vesti NA OVO BACATE OGROMNE KOLIČINE NOVCA, BEZ RAZLOGA: Na ovaj način možete...

NA OVO BACATE OGROMNE KOLIČINE NOVCA, BEZ RAZLOGA: Na ovaj način možete UŠTEDETI i biti ZDRAVIJI!

408
0
Foto: Promo
Foto: Promo

Vaša omiljena hrana koja je lako kvarljiva brzo završi u kanti jer ste je otvorili i niste stigli da je pojedete. Umesto kupovine ogromne količine hrane odjednom, kupujte hranu za nedelju dana. Tako ćete lakše imati kontrolu nad onim što stvarno jedete. PLUS primenite sledeći savet:
Super praktični ručni zavarivač kesa koji vam omogućuje da zatvorite bilo koju kesu i na taj način produžite rok namirnicama. Hrana na taj način biva zaštićena od razmnožavanja bakterija i mešanja mirisa. Samim tim ni vaš frižider ne poprima miris hrane.
Idealno je imati ga prilikom pripreme zimnice kada je neophodno zatvoriti pregršt kesa za odlaganje. S obzirom da su poslednje pripreme za spremanje zimnice u jeku – zgrabite vaš ručni zavarivač kesa klikom OVDE ili na broj 011/6 888 999 po ceni od samo 790 rsd.

Pročitajte i:  UKRAŠAVANJE KOLAČA: Ovo je najbrži, najjednostavniji i najjeftiniji način!
Foto: Promo

Koristi se veoma jednostavno: tako što prislonite deo kese koji želite da se zatvori i vrhom aparata pritisnete. Aparat radi na baterije, pa nećete biti prostorno ograničeni što bi bio slučaj da radi na struju i da ima kratak kabl.
Iskoristite ovu fenomenalnu akciju i poručite svoj zavarivač za kese za samo 790 din ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.