Naslovna Vesti FANTAZIRAJTE I VI: Pronađite ideju, napravite plan i pravo do realizacije svojih...

FANTAZIRAJTE I VI: Pronađite ideju, napravite plan i pravo do realizacije svojih snova!

130
0
Foto: Promo

I u ovoj epizodi Talije smo u potrazi za junakinjama koje su skupile hrabrost u svoju damsku torbicu i uzele stvari u svoje ruke. Una i Yeya prepoznale su trenutak za okretanje novog lista i zakoračile u potpuno nepoznato. Hrabrimo vas da uradite isto sa vašim životom, i pomažemo da prepoznate trenutak, koji će možda biti prekretnica za vas.

Neobično toplo vreme u novembru odvelo nas je put Vračara, u Krunsku ulicu. Tamo nas je ugostila Una Nikolić u svom concept storu FAB living by Una. Uživajući u prelepom ambijentu razgovarale smo o uživanju u privatnom biznisu, njegovim prednostima ali i manama. Jelena Atanasković, koja se takođe od skoro našla u vodama privatnog biznisa, pričala nam je kako joj se javila ideja da napravi prepoznatiljiv brend Fantasia di Yeya, aplicirajući autentične manastriske ornamente na moderne odevne komade.

Pročitajte i:  Kako da napravite božićnu česnicu na šumadijski način

Učimo kako da preskočimo prepreke i zakoračimo u neizvestnost. Da li će nam ta neizvesnost dosaditi posle nekog vremena, ili je to ipak ljubav i strast koja se hladi tokom vremena?

Pogledajte novu epizodu Talije.

PRATITE TALIJU NA FACEBOOKU 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.