Naslovna Vesti ĐUBROVNIK I METLA ODLAZE U ISTORIJU: OVO je najlakši način skupljanja mrvica...

ĐUBROVNIK I METLA ODLAZE U ISTORIJU: OVO je najlakši način skupljanja mrvica bez buke i savijanja!

636
0
Foto: Promo

Nekoliko puta dnevno dobijate mini nervni slom kad vaša deca prospu bombone po kuhinji, mrve, smoki i keks na tepih. Delići iseckanog povrća takođe nekako uvek završe i na podu. Umesto da se pretvorite u čudovište i da vičete, sada imate SPIN BROOM – rotirajuću metlu koja skuplja mrve za 10 sekundi!

Foto: Promo

Bučni usisivači nisu praktični za često korišćenje tokom dana. Od đubrovnika ste se nekoliko puta ukočili, a neke mrve jednostavno ne možete da pokupite. Zato isprobajte Spin Broom najjednostavniji način sakupljanja mrvica-elegantno, brzo i detaljno. Sa zadnje strane ima rezervoar u kome se skuplja
prašina i mrvice, a posle čišćenja ga jednostavno otvorite i ispraznite u kantu. On radi bez baterije i struje, jako je lagan i ima fantastične rotirajuće četke. Već danas možete poručiti Spin Broom rotirajuću četku po AKCIJSKOJ ceni od 1.990 rsd online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pročitajte i:  Trikovi zlata vredni: Kako da očistite stan za pola sata
Foto: Promo

Ima mogućnost rotiranja za 360 stepeni, tako da možete dohvatiti svaki ćošak. Nije ni malo bučan za razliku od usisivača, pa možete da ga koristite čak i kada deca spavaju.
Poručite odmah Spin Broom rotirajuću četku po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.