Naslovna Vesti 5 SAVETA ZA FOTO POKLONE

5 SAVETA ZA FOTO POKLONE

232
0
852d857260novi675.jpg

Fotografija je zato odlična polazna tačka!

Prvo odaberite fotografiju određene situacije koja za vas i dotičnu osobu ima posebno značenje. To može biti i jednostavno slika momenta u kojem ste bili srećni i nasmejani.

Sledeći korak, jednako bitan, je da odaberete „pakovanje“ odnosno format vašeg poklona.

Mi vam donosimo 5 sjajnih saveta kako da se vaš poklon izdvoji od ostalih:

1. Digitalni foto ram
Sjajna ideja za sve one koji ne mogu da se odluče za jednu fotografiju koja predstavlja njihova osećanja. Digitalni foto ram vam nudi mogućnost da lako i brzo preko usb memorije napravite mini album sa fotografijama koje se smenjuju.

2. Šolja sa štampom
Napravite personalizovanu šolju sa zanimljivom fotografijom koja će svako jutro uz kafu izmamiti osmeh vašoj dragoj osobi!

3. Foto knjiga
Izvanredan poklon za posebne prilike, kada želite da napravite korak više i ispričate vašu ličnu priču kroz fotografiju. Prednost foto knjige je u tome što u potpunosti možete dizajnirati strane, dodavati okvire fotografijama i ubaciti tekst koji sami napišete.
Foto kjnige postoje u različitim formatima i sa više varijanti poveza. Posebna zanimljivost je što ih potpuno sami možete napraviti preko interenta, a zatim vam poštom stižu na kućnu adresu. Knjige možete poručiti preko sjajnog programa sa sajta cewe.rs

Foto knjiga

4. Puzzle
Za sve one koji vole da se igraju, slagalica od fotografije je pravo rešnje! Odaberite veličinu puzli prema tome koliko imate strpljenja i svaki put iznova složite vašu omiljenu fotografiju.

Pročitajte i:  Velika Story praznična akcija - uz magazin dobijate na poklon CD

5. Fotografija na platnu
Poseban poklon koji je efektan za svaku priliku. Izaberite svoju omiljenu fotografiju i stavite je na platno u blind ramu. Osoba koja prima poklon će sigurno biti oduševljena.

cewe.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.