Naslovna Trikovi Trikovi zlata vredni: Kako da očistite stan za pola sata

Trikovi zlata vredni: Kako da očistite stan za pola sata

1838
0
Foto: Shutterstock

Čak i kada imamo vrlo malo vremena, možemo bez problema očistiti stan na jednostavan i efikasan način.

Svakome od nas se desilo da stan u jednom trenutku deluje potpuno zapušteno. Čak i kada unapred organizujemo večeru za prijatelje, obično u poslednjem trenutak čistimo stan. U svim žurbama često zaboravljamo na najvažnije faktore: prljave posude u sudoperi ili puna kanta za smeće u kupatilu.

Zato vam predstavljamo kako brzo i lako očistiti stan kada smo u žurbi.

Ako imamo 30 minuta vremena

Kada gosti najave da će biti kod nas za pola sata, panika nas već hvata ako je stan u neredu. Potrebno je da se pobrinemo za najznačajnije delove doma, jer će imati najveći efekat. Očistite lavabo u kupatilu i sudoperu kuhinji, stavite posude u mašinu za sudove i izbacite smeće. Obrišite ogledala, prigušite svetla i upalite mirisnu sveću.

Pročitajte i:  Ukusan domaći kečap na 2 načina

Ako imamo sat vremena

Jedan sat pre dolaska gostiju imamo još malo vremena da se posvetimo složenijim stvarima. Očistite toalet, obrišite prašinu i sredite krevet.

Ako imamo dva sata

Kada se dogodi da imate dva sata za sređivanje stana, najverovatnije je to unapred planirano. Hajde da podvijemo rukave i počnemo. Očistite tepihe, operite pod, kadu ili tuš, očistite frižider i mikrotalasnu i obrišite sva ogledala.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: ženski magazin

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.