Naslovna Trikovi SUPER SAVETI: Ovako će vam kuhinja uvek biti uredna!

SUPER SAVETI: Ovako će vam kuhinja uvek biti uredna!

2557
0
Foto: Shutterstock

To je prostorija gde čovek treba opušteno da uživa i da se druži. Malo planiranja i reorganizacije predstavljaće inspiraciju i za jedno i za drugo.

Rovarite po zabitim ćoškovima da biste, izlažući život opasnosti, izvukli mikser? Ako više vremena trošite na hodanje po kuhinji nego na kuvanje, onda treba da napravite reorganizaciju.

Putevi će vam biti mnogo kraći ako posuđe, koje svakodnevno koristite, držite u blizini sudopere. Začini treba da budu blizu šporeta, a držač za noževe u blizini radne površine.

Šerpe i posuđe treba da budu na isto mestu. Pri tom važi pravilo da se teške stvari stavljaju na donje police.

Ono što često koristite treba rasporediti na police koje se nalaze na visini između vaših kolena i očiju, a na najgornje police, do kojih možete da doprete samo ako se popnete na hoklicu, treba da stavite dopunska pakovanja i sve ono što retko koristite.

Pročitajte i:  U ovom sastojku je tajna savršenog sosa za testeninu

Frižideru nije mesto pored šporeta, kao ni kredencu sa namirnicama. Ako ste sve to uradili, možete konačno da počnete da kuvate umesto da tragate za stvarima.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: blic.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.