Naslovna Trikovi Spoj tradicije i modernog: Našli smo najjednostavniji način da ove zime uživamo...

Spoj tradicije i modernog: Našli smo najjednostavniji način da ove zime uživamo u punom ukusu pečene paprike

1040
0
Foto: Shutterstock

Ono što okuplja porodicu i podseća nas na detinjstvo, kao i miris toplog doma svakako jesu pečene paprike. To je tradicija od koje nikad ne odustajemo jer budi najlepše osećaje. Svake jeseni porodice širom Srbije zajedno peku paprike i prave zimnicu u kojoj će uživati tokom cele zime. Najsočniji i najlepši ukus paprike je kada se peče na šporetu na drva ili čuvenom smederevcu.

Od pečene paprike dobija se dosta proizvoda od kojih se ne zna koji je ukusniji. To su: salata od pečenih paprika i belog luka, ne postoji osoba koja je probala ovu salatu, a da nije bila oduševljena. Tu su zatim: ajvar, pinđur, pečene paprike sa sirom, salata od cepkanih paprika kao i mnogi drugi proizvodi.

Ali danas živimo u užurbanom svetu i nemamo vremena da se kao nekad bavimo pečenjem paprika i zimnicom, naročito ako živimo u gradu. Tad često nemamo ni uslove koji su nam potrebni da napravimo zimnicu. Ali tu je Argeta kokošija pašteta sa pečenom paprikom da nam nadoknadi taj doživljaj.

Pročitajte i:  Kako da napravite beli luk u prahu

Pašteta sa ukusom pečene paprike obogati svaki obrok, od doručka, ručka, pa do večere. Ona nas osvaja svojim mirisom i svakim zalogajem jer uspeva da nas vrati u ono mirnije vreme kada smo stizali da uživamo u pečenju paprika. Kada nas uhvati nostalgija za prošlim vremenima kada smo zajedno sa porodicom pekli paprike i uživali u zajedničkim obrocima, Argeta kokošija pašteta sa ukusom pečene paprike je tu da nam ublaži taj osećaj fantastičnim ukusom.

Spajanjem modernog i tradicionalong Argeta nas ni ovaj put nije razočarala i ponudila nam je proizvod koji može da parira ukusom i zimnici naših baka.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.