Naslovna Trikovi Kako da omekšate stvrdnuti hleb

Kako da omekšate stvrdnuti hleb

1708
0
kako_da_omeksate_stvrdnuti_hleb_cl.jpg

Ne morate bacati bajati hleb – primenite naše savete i ponovo uživajte u mekanim kriškama.

Postoji više načina da omekašte stvrdnuti hleb.

Prvi način je omekšavaje u rerni. Rernu zagrejte na 180 stepeni, a hleb umotajte u vlažnu krpu. Stavite umotan hleb u zagrejanu rernu na 5-10 minuta.

Hleb možete smekšati i u mikrotalasnoj rerni. Poprskajte ga vodom (nemjte natapati hleb) i uvijte u papirni ubrus. Zatim ga stavite u mikrotalasnu rernu uključenu na najveću jačinu oko 10 sekundi.

Pročitajte i:  Prirodan recept za uklanjanje bolova u želucu

Na ove načine možete omekšati i druga peciva.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas? 

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: stvarukusa.rs 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.