Naslovna Trikovi 7 trikova za vrhunske kulinarske užitke

7 trikova za vrhunske kulinarske užitke

175
0
7_trikova_za_vrhunske_kulinarske_uzitke_46172992.jpg

StvarUkusa vam otkriva neke…

1. So poboljšava ukus testu, slatkim jelima pa čak i kafi. Naravno u minimalnim količinama.

2. Šećer intenzivira ukus šargarepe i umanjuje kiselost jela sa kuvanim paradajzom.

3. Anis pojačava ukus mesa.

4. Kafa poboljšava ukus čokolade u čokoladnim kolačima.
 
5. Muskatni oraščić će jela od krompira učiniti daleko ukusnijim.

Pročitajte i:  Sočni i mekani: Brzi jogurt kolači sa čokoladom

6. Zajedno sa šećerom, malo (sveže mlevenog) bibera poboljšaće ukus jagodama.

7. Vanila, osim što umanjuje kiselinu jabukama, poslasticama od ovog voća daje bogatiji ukus.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.