Naslovna Supe i čorbe Orijentalna kiselo ljuta supa sa Đumbirom kao domaća infuzija (RECEPT)

Orijentalna kiselo ljuta supa sa Đumbirom kao domaća infuzija (RECEPT)

235
0
supa.jpg

Popularna supa iz Azije dobija sve više poena širom Evrope. Detoks, idelna dijeta i zdrava ova supa će postati deo vaših obroka.

Sastojci: 1 crvena ljuta papričica, 1 kašičica rendane kore limuna, 3 cm korena svežeg đumbira, 1 šargarepa, 1 praziluk, 1 kašika susamovog ulja, 1 kašika pirinčanog sirćeta (ili belog vinskog), 1 l pilećeg bujona, 1 kašika gustina, 3 kašike soja sosa, malo bibera.

Pročitajte koje su najzdravije supe i čorbe.

Priprema: Papričicu očistiti od semenki i sitno iseckati. Đumbir narendati, šargarepu isjeckati na štapiće, a praziluk na kolutiće. U šerpi zagrejati susamovo ulje, pa kratko prodinstati papričicu, đumbir, šargarepu i koru limuna. Dodati praziluk pa naliti 900 ml supe i kašiku sirćeta. U ostatak supe dodati kašiku gustina, promešati i dodati u supu. Sačekati da provri pa kuvati još par minuta. Začiniti soja sosom i biberom.

Pročitajte i:  Dijeta s cimetom i đumbirom: Izgubite 3 kilograma za nedelju dana

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: kuhinjica.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.