Naslovna Supe i čorbe Čips i potaži od sušenog povrća: Idealna kombinacija za brz, zdraviji obrok

Čips i potaži od sušenog povrća: Idealna kombinacija za brz, zdraviji obrok

404
0
Foto: promo

Istina je da nam je svima teško da smišljamo šta svako jutro da ponesemo na posao za ručak ili šta da pojedemo čim uđemo u kuću, a da priprema ne traje sat vremena.

Sendviči i peciva su nam odavno dosadili, većina grickalica nije baš najzdravija opcija, jer sadrže mnogo ulja, a znamo da prženo ulje najviše šteti našim arterijama i srcu. Da donosimo šerpice na posao, nije zgodno. Zato vam predlažemo da uzmete čips od sušenog krompira koji sadrži svega 1% maslinovog ulja, kao dodatak potažima od bundeve, karfiola ili brokolija, a sve to možete za čas da spremite.

Istina je da ćete tako da unesete tople i zdrave namirnice u svoj organizam. Kažemo zdrave, jer sušenjem sirovih namirnica čuvamo njihove korisne materije. Čips od sušenog krompira je zdraviji od ostalih čipseva jer sadrži samo 1% maslinovog ulja i 3% morske soli. Nema aditiva i konzervansi, već je samo hidriran na 60˚, čime se zadržava maksimalno učešće korisnih materija u dehidriranoj materiji (gubi se samo voda), kao i ukus prirodnog krompira.

Foto: promo

Istina je da su potaži od sušenog povrća zdraviji od potaža koji se pripremaju od sirovih
namirnica, jer se True Story potaži samo rehidriraju toplom vodom, tako da sirove namirnice nikada ne dođu u kontakt sa vodom ekstra visokih temperatura, na kojima se korisne materije uništavaju. Bitna prednost sušenja u odnosu na druge načine konzerviranja je ta da se potapanjem u vodu, sušene namirnice mogu koristiti kao sveže, jer se kvalitet sušenih namirnica ponovnim vraćanjem vlage ne narušava i ne razlikuje od kvaliteta, ukusa i hranljivosti svežih namirnica.

Pročitajte i:  Čokoladni kolač gotov za 20 minuta
Foto: promo

Priprema potaža: True Story proizvodi potaže u 3 različita ukusa: Bundeva, Karfiol, Brokoli. Vi samo treba da odaberete omiljeno povrće za taj dan.

Foto: promo

Priprema: sadržaj kesice odnosno 40g sušenog povrća sipati u 800ml ključale vode. Poklopite i ostavite da odstoji 6 minuta, kako bi se dobro rehidriralo. Potom izblendati štapnim mikserom ili u blenderu u trajanju od 4 minuta. Dodati po želji so, maslinovo ulje i ostale začine.

Uz potaž je preporučen i čips od sušenog krompira, kao sjajan dodatak koji će vam upotpuniti obrok.

Napomena: od 1 pakovanja potraža dobiju se 4 porcije za konzumaciju, pa možete da podelite sa kolegama.

Istina je da ukoliko ste poklonik zdrave hrane i pazite na unos masti i aditiva u organizam, vaš očigledni izbor će biti True Story proizvodi. Mi smo ih probali i možemo samo reći – jedina Prava Priča!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.