Naslovna Riba i morski plodovi NA VELIKI PETAK: Šnicle šarana na pirinču

NA VELIKI PETAK: Šnicle šarana na pirinču

387
0
saran-shutter.jpg
Sastojci:

6 većih šnicli šarana

so

4 kašike ulja

3 glavice crnog luka

2 crvene paprike

2 kašike peršunovog lista

biber

250 g pirinča

0.75 l supe

1. Šnicle šarana posoliti i ostaviti da odstoje oko pola sata.

2. U međuvremenu na zagrejanom ulju propržiti sitno seckan crni luk. Dodati iseckanu papriku, peršunov list i biber, pa dinstati da luk malo požuti.

3. Zatim dodati pirinač, dobro promešati i preručiti u pleh. Preko pirinča složiti komade ribe, naliti supom i u rerni zagrejanoj na 200 stepeni peći oko 45 minuta.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas? 

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: kuvajsam.com

Inicijalizacija u toku...