Naslovna Predjela i salate Nikad jednostavnije predjelo za pripremu: Čips od kačkavalja

Nikad jednostavnije predjelo za pripremu: Čips od kačkavalja

1032
0
Foto: Nismo kod kuće

Priprema ovog čipsa od kačkavalja je toliko prosta da staje u jednu rečenicu:
Tanko sečeni kačkavalj ispeći na 150°C.
Kada smo kod vrste kačkavalja, izbor je na vama. Meni se lično više dopadaju neki neutralnijeg ukusa u ovoj priči, ali ukusi su različiti.
Iskoristite priliku da ga pravite kad god palite rernu i imate pri ruci kačkavalj!

View this post on Instagram

Priprema ovog čipsa od kačkavalja je toliko prosta da staje (jedva) u jednu rečenicu: Tanko sečeni kačkavalj ispeći na 150c. Kada smo kod vrste kačkavalja, izbor je na Vama.. meni se lično više dopadaju neki neutralnijeg ukusa u ovoj priči, ali ukusi su različiti. Iskoristite priliku da ga pravite kad god palite rernu i imate pri ruci kačkavalj! P.S. Vole ga i deca, sudeći po Uroševoj izgovorenoj rečenici: “Aman @boba_fashion_store ostavi malo i za Baneta!” -gde je tata Bane samo izgovor 😂 _________________ Foru “prepisala” od @zdravo.tanja _________________ • • • • • • #nismo_kod_kuce #čips #cips #kackavalj #sir #grickalice #ukusno #njanjam #instakuvanje#instakuhinja#recepti #kuvarica#hrana #obrok #snacks #healthysnacks #chips #nomnom #dinner#lunch#food#easycooking#homemade#tasty #food#foodporn#foodblog#fooddiary#recipes

A post shared by Nismo kod kuće 🏚 (@nismo_kod_kuce) on

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: nismo_kod_kuce

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.