Naslovna Predjela i salate ITALIJANSKI SPECIJALITET: Mortadela rolnice sa sirom

ITALIJANSKI SPECIJALITET: Mortadela rolnice sa sirom

1129
0
Foto: Shutterstock

Mortadela je cenjena tradicionalna italijanska mesna prerađevina karakteristične arome sa visokim sadržajem masti – čak do 75%.

Sastojci

200 g mortadele
200 g feta sira
100 g rendanog trapista
100 g kisele pavlake
150 g crvene pečene paprike
100 g maslina
peršunov list
3 barena jajeta

Priprema

U činiju narendati jaja. Dodati iseckanu pečenu papriku, masline i peršunov list, kiselu pavlaku i narendan feta sir.

Kalup obložiti alu folijom, poređati mortadelu, dodati pripremljenu smesu od sira i preklopiti mortadelom.

Pročitajte i:  Slane palačinke punjene jagnjetinom

Uviti u rolat i ostaviti da odstoji u frižderu dok se ne stegne.

Iseći rolat na kriške i servirati na tanjir.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: kuhinjica.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.