Naslovna Poznate ličnosti Šta britanska kraljevska porodica voli da jede

Šta britanska kraljevska porodica voli da jede

175
0
saznajte_sta_kraljevska_porodica_voli_da_jede.jpg

Pošto smo svi u toku sa nedavnim proširenjem kraljevske britanske porodice, ne možemo a da se ne zapitamo kako uspevaju da uvek izgledaju besprekorno (ne računajući tim koji ih doteruje).

Svi znamo da ono što jedemo igra veliku ulogu u tome kako ćemo izgledati, ali nikada nismo pomislili da ćemo saznati šta jede kraljevska porodica. Ali zahvaljujući Kerolin Rob, kuvaru kraljevske porodice od 1989-2000, to se promenilo.

Nova knjiga Kerolin Rob “The Royal Touch” obuhvata recepte omiljenih kraljevskih jela. Tu možete pronaći omiljena jela princa Čarlsa, princeze Dajane, princa Vilijama i princa Harija..

Knjiga otkriva i detalje kao što su koji sastojak Dajana i Čarls odbijaju da jedu, i zašto Kejt i Vilijam nemaju kuvara u svom osoblju.

Omiljena hrana Čarlsa i Dajane

Princ Čarls je voleo da lovi. Na njihovom imanju u Hajgruvu, sami su uzgajali svoje voće i povrće, tako da je skoro sve bilo domaće. To je ujedno i ono što je on najviše voleo da jede – hranu iz bašte, prirodno uzgajanu. I on i princeza Dajana imali su zdravu ishranu.

Pročitajte i:  6 korisnih saveta uz koje ćete poboljšati kućni budžet

Pogledajte i Nova dijeta Kejt Midlton

Hrana sa zabranjene liste

Jedino što je bilo zabranjeno je beli luk. A razlog za to je što su oni očigledno imali dosta javnih angažmana i bili su u neposrednoj blizini ljudi i nikada nisu želeli da imaju zadah od belog luka.

Da li su njihovi obroci uvek ekstravagantni?

Iznenađujuće (ne). Mnogo proizvoda uzgajaju u bašti. Jagnjetinu uzimaju sa imanja, a mleko od krava na imanju. Takođe, idu u lov na fazane, a divlje pečurke, koje tom prilikom uberu koriste tokom cele godine. Bili su dosta ekonomični.

Pogledajte i Čudotvorni napitak po receptu Kejt Midlton

Zašto Kejt i Vilijam nemaju kuvara?

Kejt dosta kuva trenutno. Ona nije iz plemićke porodice, već dolazi iz okruženja gde svaka porodica kuva sama za sebe. A oduvek je poznato da Vilijam uživa da provodi vreme sa svojom porodicom, i oni jedu zajedno za trpezarijskim stolom kao svaka normalna porodica. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.