Naslovna Meso Pileći ragu

Pileći ragu

211
0
pileci_ragu_n.jpg
Sastojci:

200 g pirinča
so
2 pileća fileta (po 150 g)
crvena paprika
crni luk
200 g brokolija
2 praziluka
2 kašike ulja
kašika karija
100 ml supe od kocke
biber
soja sos
2 kašike seckanih badema

1. Zakuvati veću količinu vode, posoliti, dodati par kapi ulja i skuvati pirinač. Pileće belo meso i papriku iseći na trake, crni luk iseći na kolutove. Brokoli iscepkati na cvetiće, a praziluk iseckati na tanke tračice.

2. Kratko prodinstati meso i luk na ulju. Dodati cvetiće brokolija, iseckanu papriku i praziluk. Posuti po ukusu karijem, naliti vrelom supom od kocke i kuvati otprilike 5 minuta. Pobiberiti i začiniti soja sosom.

3 Servirati skuvani pirinač i odozgo poslužiti meso s povrćem. Ukrasiti seckanim bademima.

Inicijalizacija u toku...