Naslovna Meso Brzo i veoma uskusno: Pileća prsa u sosu od luka

Brzo i veoma uskusno: Pileća prsa u sosu od luka

10
0
prsa.jpg
Sastojci:

2 veća parčeta pilećih prsa

2 glavice crnog luka

4 kašike soka od paradajza

so, biber

suvi začin

ulje za prženje

peršun po želji

voda

1. Isecite pileća prsa na manje šnicle.

2. Posolite ih, pobiberite po ukusu. 

3. Na kratko ih propržite na ulju oko 2-3 minuta. 

4. Izvadite ih, a iskoristite ulje i ubacite iseckan luk. Prodinstajte i dodajte kuvani paradajz. 

5. Stavite prsa u sos i dinstajte još malo. Dodajte pola čaše vode ako želite da sos bude ređi. 

6. Ukus možete pojačati začinima – npr. peršunom ili belim lukom u prahu. 

7. Servirajte toplo uz kuvane krompire. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa  

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Inicijalizacija u toku...