Naslovna Hrana kao lek Efikasna hrana u borbi protiv nadutosti

Efikasna hrana u borbi protiv nadutosti

371
0
efikasna_hrana_u_borbi_protiv_nadutosti_cl.jpg

Ako vam se osećaj nadutosti javlja čak i kad ne preterate s hranom, vreme je da u ishranu uvrstite namirnice koje će vas oslobodite ove neprijatnosti. 

Špargla

Špargla je odličan priobiotik i diuretik koji izbacuje toksine iz vašeg organizma tako što podstiče rad organa za varenje.

Ananas

Ananas često mnogi zovu kraljem voća jer je odličan za više zdravstvenih problema…Ovo tropsko voće krajnje prijatnog mirisa i ukusa sadrži lekovite enzime koji se zovu bromelaini, a koji poseduje sposobnost da vare proteine, razrađuju belančevine.

Krastavac

Ovo povrće koje je odlično za iritiranu kožu, poseduje dijetalna vlakna i visok nivo erespina (koji pomaže u varenjeu proteina) koji su super heroji za zdravlje organa za varenje.  

Pročitajte i:  Top 8 filmova o hrani koje morate da pogledate (VIDEO)

Zeleni čaj

E, pa ako pijete zeleni čaj, niste vi toliko neupućeni. Elem, ovaj čaj koji se koristi više od hiljadu godina sadrži tanine, biljne polifenole koji su moćan antioksidant koji pomaže u varenju.

Limun

Limun je po strukturi vrlo sličan digestivnom soku u vašem stomaku, pa limunada (jutarnja) može da i te kako pročisti vaš organizam.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.