Naslovna Hrana kao lek Čudesni napitak travara iz Kine za potpuni oporavak organizma

Čudesni napitak travara iz Kine za potpuni oporavak organizma

587
0
cvekla.jpg

Napitak od cvekle, šargarepe i jabuke eliminiše loše ćelije u organizmu i usporava njihov rast. Treba ga konzumirati tri meseca, a zdravlje se momentalno popravlja.

Sastojci: pola veće ili jedna manja cvekla, dve šargarepe i jedna jabuka.

Priprema: Iseckati na kriške cveklu, šargarepe i jabuku. Uz pomoć sokovnika, iscediti sok iz cvekle. Ostaviti da odstoji sat vremena u staklenoj čaši u frižideru. Nakon toga, dodati isceđen sok od šargarepe i jabuke. Konzumirati 30-40 minuta pre doručka.

Pogledajte i – Lekoviti kvas od cvekle koji sprečava rak, čisti jetru i reguliše krvni pritisak

Važno je da ne mešate sve komponente odjednom. Prvo se priprema sok od cvekle, koji mora da odstoji neko vreme u frižideru u otvorenom staklenom sudu. Na taj način se eliminišu neke štetne supstance cvekle, koje mogu izazvati mučninu, povraćanje, vrtoglavicu. Kada ove supstance dođu u reakciju sa kiseonikom – gube svoja svojstva i ne izazivaju nuspojave.

Ovaj čudesni napitak je veoma efikasan u prevenciji raka, oboljenja jetre, bubrega i pankreasa. Moćno dejstvo ima i na lečenje čira, a uz to i ojačava imunitet, eliminiše toksine i poboljšava rad creva.

Takođe, efikasan je i kod ublažavanje menstrualnih tegoba, gubitka kilograma i eliminacije lošeg zadaha. Pojačava sadržaj eritrocita u krvi i smanjuje nivo holesterola, snižava pritisak i normalizuje stanje krvnih sudova.

Pogledajte i – Napitak koji snižava nivo holesterola i triglicerida

Koristan je kod hipoterioze – bolesti štitne žlezde, uzrokovanom nedostatkom joda u organizmu. Odličan je saveznik i u lepoti – čisti ten i podmlađuje, a koža postaje zdrava i blistava.

Ali, budite oprezni: mogu se javiti kontraindikacije u vidu urolitijaze, pogoršanja dijabetesa, bolesti gastrointestinalnog trakta i dijareje.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.