Naslovna Hleb i peciva PIKANTNI UŽITAK: Aromatične kriške sa maslacem i belim lukom

PIKANTNI UŽITAK: Aromatične kriške sa maslacem i belim lukom

3981
0
Foto: Shutterstock

Super jednostavno i brzo za napraviti, oduševiće vas, pa ćete ga često praviti.

Sastojci:

malo maslaca
sitno seckani beli luk
sitno seckani (ili suvi) peršun
so
parmezan
hleb

Postupak:

Otopiti maslac, dodati luk, peršun i so. Kuhinjskom četkom za nanošenje premazati hleb napravljenom smesom. Zagrejani tiganj premazati sa još malo maslaca, pa staviti parčiće hleba na njega, a od gore izrendati malo parmezana. Parmezan će dati kontru blagom ukusu maslaca, i pooštriti ukus belog luka. Prđiti na srednjoj vatri, pa nakon minut – dva okrenuti i pustiti da se zapeče sa te strane.

Pročitajte i:  Uz pomoć ovog trika rešite se gorčine krastavca (VIDEO)

Prijatno!

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: osmehiorasi.com

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.