Naslovna Glavno jelo Za ljubitelje mesa i kiselog kupusa: Čango gulaš

Za ljubitelje mesa i kiselog kupusa: Čango gulaš

2598
0
Foto: Shutterstock

Gulaš služite sa kiselom pavlakom.

Sastojci: 

  • 750 g junetine od plećke
  • 2 glavice crnog luka
  • 1 čen belog luka
  • 300 g ribanca
  • malo pirinča
  • crvena mlevena paprika
  • kim

Priprema:
Meso operite i izrežite na kockice. Na masti propržite luk koji ste isekli na kolutove. Pospite mlevenom crvenom paprikom, pa dodajte meso, iseckan beli luk, kim, so. Dodajte malo vode, pa dinstajte meso. Na polovini dinstanja dodajte ribanac i nastavite da dinstate. Kada gulaš bude pri kraju, dodajte opran pirinač i kuvajte dok ne omekša.

Pročitajte i:  SITNI NEPEČENI KOLAČI: Od jedne mase napravite 4 vrste kolača (VIDEO)

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: stvarukusa.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.