Naslovna Glavno jelo Ukusna večera: Sendvič od pohovanih tikvica

Ukusna večera: Sendvič od pohovanih tikvica

1981
0
Foto: Nismo kod kuće

Ako sendvič presečete na četvrtine i pričvrstite čačkalicama, dobićete dopadljive zalogajčiće pogodne za serviranje gostima ili kao meze u sklopu švedskog stola na proslavama.

Sastojci:

2 tikvice
projino brašno pomešano sa malo belog
3 jajeta
malo soli
sir
krastavac
paradajz
peršun

Priprema:
Tikvice iseći na kolutove, posoliti i ostaviti da se ocede. 2/3 projinog brašna pomešati sa 1/3 belog i tikvice uvaljati u mešavinu, a zatim i u jaja. Pržiti na ulju sa obe strane. Između dve pohovane tikvice poređati sir, paradajz i krastavac. Zabosti 4 čačkalice i iseći na četvrtine.

View this post on Instagram

Pohovane tikvice “upakovane” na nesvakidašnji način. U ovom sendviču menjaju hleb, a izmedju popunite čime god želite. Pustite mašti na volju… ____________________ Za uvid u recept prevući prstom preko posta ulevo ⬅️⬅️⬅️ Swipe left to see the receipe ⬅️⬅️⬅️ _____________________________________ • • • Sastojci: Dve tikvice Projino brašno pomešano sa malo belog Tri jajeta Malo soli Sir Krastavac Paradajz Peršun • • • Priprema: Tikvice iseći na kolutove, posoliti I ostaviti da se ocede. 2/3 projinog brašna pomešati sa 1/3 belog I tikvice uvaljati u mešavinu, a zatim I u jaja. Pržiti na ulju sa obe strane. Izmedju dve pohovane tikvice poredjati sir, paradajz I krastavac. Zabosti 4 čačkalice I iseći na četvrtine. • • • #nismo_kod_kuce #tikvice #pohovano #dorucak #sendvic #ručak#vecera #lako#ukusno#zdravo #njanjam #instakuvanje#instakuhinja#recepti #kuvarica#hrana#obrok #zucchini #sendwich healthy #nomnom #dinner#lunch#food#easycooking#homemade#tasty #food#foodporn#foodblog#fooddiary

A post shared by Nismo kod kuće 🏚 (@nismo_kod_kuce) on

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: nismo_kod_kuce

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.