Naslovna Glavno jelo Tradicionalni recept: Teletina na podvarku

Tradicionalni recept: Teletina na podvarku

2562
0
podvarakimeso.jpg

Kako drugačije da iskoristite kiseli kupus nego da od njega napravite podvarak sa telećim šniclama. Možete napraviti i krompir pire i uživate u ovom toplom jelu u hladnim danima.

Sastojci: 

1 manja glavica kiselog kupusa

3 čena belog luka

1 glavica crnog luka

4  teleće šnicle (najbolje od ribića)

1 kašika masti

so, biber

PROČITAJTE JOŠ: Kako da napravite gurmanski podvarak (VIDEO)

Priprema:

1. Kupus, crni i beli luk iseckajte na sitnije. Pržite na masti na umerenoj vatri oko pola sata. Stavljajte po malo vode.

Pročitajte i:  NAPRAVITE SAMI: Domaći gusti jogurt od samo 2 sastojka!!!

2. Izlupajte i posolite šnicle. Posebno i na kratko ih propržite takođe na malo masti.

3. U vatrostalnu činiju stavite meso i podvarak.

4. Pecite na 220 c oko 45 minuta.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa 

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.