Naslovna Glavno jelo Ručak za pola sata: Kobasice sa slaninom i kačkavaljem

Ručak za pola sata: Kobasice sa slaninom i kačkavaljem

827
0
Foto: Shutterstock

Ovaj recept možete napraviti i sa kobasicama i sa viršlama u zavisnosti od toga šta imate u frižideru. Možete ih služiti za večeru uz svež hleb ili za ručak uz krompir ili neko povrće.

Ako želite više komada samo povećajte sastojke za toliko.

Sastojci:

  • 3 viršle ili kobasice
  • 3 parčeta kačkavalja
  • 6 tankih komada dimljene slanine
  • 2 kašičice senfa

Priprema:
Viršle ili kobasice prorežite nožem po dužini. Popunite te proreze kačkavaljem koji ste isekli po dužini. Kobasicu ili viršlu umotajte u slaninu i pričvrstite čačkalicama. Poređajte u tepsiju i pecite na 200°C. Kada se kačkavalj istopi, a slanina postane reš možete da izvadite iz rerne. Senf poslužite sa strane.

Pročitajte i:  Jeftino, brzo i lako: Obrok spreman za 15 minuta (VIDEO)

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: stvarukusa.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.