Naslovna Glavno jelo RUČAK ZA 20 MINUTA: Punjeno belo meso

RUČAK ZA 20 MINUTA: Punjeno belo meso

4944
0
Foto: Profimedia

Ovaj  ručak svi vole, tanjiri ostaju prazni, a stomaci puni.

Potrebno je:

6 parčića belog mesa
200 g svinjskog vrata
1 krem supa od pečuraka
2 kašike masti
po ukusu soli
po ukusu začinsko bilje

Priprema

Isecite tanko šnicle, izlupajte blago čekićem, posolite i dodajte suvi začin. Na svaku šniclu stavite po nekoliko parčeta suvog vrata. Meso uvijte u rolnu i pričvrstite čačkalicama. Svaki smotuljak uvaljati u krem supu od pečuraka (prah iz kesice). Rolnice pržite na vreloj masti 15 minuta okrečući sa obe strane dok blago ne porumeni. Služiti uz bareno povrće. Prijatno!

Pročitajte i:  Pileće grudi na šarenom povrću

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: recepti.com

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.