Naslovna Glavno jelo Recept za dedin sataraš

Recept za dedin sataraš

2729
0
Foto: Shuttersrock

Ovakav sataraš verovatno niste probali. Garantujemo da će vam se dopasti.

Sastojci:

  • 1 manji plavi patlidžan
  • 2 manje tikvice
  • 1 veća paprika
  • 1/2 većeg oguljenog paradajza
  • so, bosiljak, maslinovo ulje
  • 2 čena belog luka

Priprema:

Sve sastojke prvo operite i iseckajte na kockice. Plavi patlidžan ne gulite i iseckan malo posolite i ostavite da stoji, potom iscedite.

Na zagrejanom maslinovom ulju ubacujete i propržite sledećim redom – patlidžan, paprika, tikvice, 2 cela malo zgnječena čena belog luka i kada ste sve propržili dodajte i iseckani paradajz. Posolite i začinite sa suvim bosiljkom. Smanjite temperaturu i dinstajte poklopljeno 10ak minuta dok ne ispari tečnost iz povrća. Pazite da povrće ostane čvrsto. Prijatno.

Pročitajte i:  Kako se čisti indukciona ploča

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: stvarukusa.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.