Naslovna Glavno jelo HRSKAVA PILETINA: Kako da ispohujete meso na POTPUNO DRUGAČIJI NAČIN

HRSKAVA PILETINA: Kako da ispohujete meso na POTPUNO DRUGAČIJI NAČIN

2407
0
Foto: Printscreen/YT

Do sada ste meso pohovali tako što uvaljate u brašno, jaja, pa prezle. Sada umesto prezli koristite tost hleb koji ste isekli na kockice. Rezultata je neverovatan.

Sastojci:

  • 2 pileća filea
  • 2 čena belog luka
  • 30 g crnog luka
  • 2 jajeta
  • so i biber
  • 1 kašika vorčester sosa
  • 1 kašika limunovog soka
  • 4-6 kriški tost hleba
  • 3 kašike kukuruznog skroba

Priprema:
Meso isecite na kockice, pa posolite i pobiberite. Dodajte 1 jaje, vorčester sos, limunov sok, mleveni beli luk, seckani crni luk, dobro sjedinite i ostavite pola sata da se marinira.

Pročitajte i:  Ukusan ručak gotov za 20 minuta: Pečena teletina sa sosom od šampinjona

Isecite koru hleba i narežite tost hleb na kockice. Izvadite piletinu iz marinade, uvaljajte u skrob, a zatim umočite u umućeno jaje i na kraju obložite hlebom. Pržite u zagrejanom ulju 5-6 minuta.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu  

Izvor: stvarukusa.rs 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.