Za pola sata pripremite ukusnu piletinu u kremastom sosu sa slaninom.
Sastojci:
- 1 šolja pirinča
- 3 šolje vode
- so, biber
- 180 g gorgonzole
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 60 g slanine
- 400 g pilećeg filea
- mleko
- mast
Priprema:
Meso potpite u mleko na sat vremena. Zatim ispržite na masti dok ne porumeni, tačnije dok se ne ispeče. Odložite meso, u tu mast dodajte slaninicu, kada se isprži dodajte pavlaku za kuvanje i gorgonzola sir. Posolite, pobiberite, kada se sastojci sjedine, vratite meso i malo promešajte. Servirajte u tanjir sa pirinčem.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: igythecook
Inicijalizacija u toku...