Naslovna Glavno jelo Posni sendviči na vodi: Domaći hleb, namaz i mešavina maslina, krastavčića i...

Posni sendviči na vodi: Domaći hleb, namaz i mešavina maslina, krastavčića i paradajza

860
0
Foto: Nismo kod kuće

Koliko god zvučalo dobro, ovi sendviči premašiće vaša očekivanja!

Sastojci:

domaći hleb (300 g belog brašna, 300 g integralnog, 150 g ražanog, suncokret, susam)
suncokret namaz (200 g prečenog suncokreta, pola glavice crnog luka, čen belog luka, kašičica senfa i 1 dl vode)
pola avokada
šampinjoni
mešavina crnih i zelenih maslina, 3 mini kornišona, jedan manji paradajz – sve sitno iseckano.

Priprema:
Ispeći hleb. Premazati suncokret namazom. Poređati kriške avokada. Šampinjone sitno iseckati, začiniti, zaviti u foliju i peći 3-4 minuta na tihoj vatri na ringli. Kada su gotove ređati ih preko avokada, pa posuti mešavinom maslina, krastavčića i paradajza.

Pročitajte i:  BUDITE ORIGINALNI: Iskoristite stare predmete iz vaše kuhinje!

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: nismokodkuce

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.