Naslovna Glavno jelo POSNI RUČAK: Manastirski riblji bećarac

POSNI RUČAK: Manastirski riblji bećarac

718
0
Foto: Shutterstock

Ovaj pikantni obrok odličan je za vreme posta.

Sastojci:

– 1 kg isečene ribe
– 3 glavice crnog luka
– 300 g iseckane paprike
– 300 g kuvanog paradajza
– malo ulja
– so i biber, biozačin

Priprema:

1. Ribu staviti u pleh, posoliti, preliti uljem i peći u vrućoj rerni.

2. Kada je polupečena, dodati iseckano povrće, preliti kuvanim paradajzom, začiniti biozačinom i biberom i vratiti u rernu da se zapeče.

Pročitajte i:  Posno pohovanje ribe bez otpadanja poha sa kiselom vodom (VIDEO)

Jelo služiti vruće.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: kurir.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.