Naslovna Glavno jelo Najsočnija piletina iz rerne: Recept za belo meso punjeno kajmakom i spanaćem

Najsočnija piletina iz rerne: Recept za belo meso punjeno kajmakom i spanaćem

2952
0
Foto: Shutterstock

Ako ne želite da provedete puno vremena u kuhinji onda je ovo idealan recept za vas.

Sastojci:

  • 3 parčeta pilećeg belog mesa
  • maslinovo ulje
  • dimljena paprika
  • beli luk
  • so, biber

Za punjenje:

  • 150 g A la kajmak (ili sirko)
  • 1 kašika majoneza
  • šaka spanaća
  • biber, so
  • parmezan
  • beli luk

Priprema:
Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. Zatim meso rasecite na pola, ali ne do kraja, formirajući džep. Sve sastojke za punjenje pomešajte i napunite džepove. Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom (ili maslinovim uljem). Stavite u rernu na 200°C na 25-30 minuta.

Pročitajte i:  Uživajte u ukusu uštipaka od bundeve i pančete

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: mytastypot.com

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.