Naslovna Glavno jelo Krompirići sa parmezanom i kačkavaljem iz rerne

Krompirići sa parmezanom i kačkavaljem iz rerne

1276
0
Foto: Shutterstock

Sočni krompirići kojima nećete odoleti.

Sastojci:

krompir – 1 kg
ulje – 1 kašika
viršla – 1 komad
origano
parmezan – 80 g
kačkavalj – 80 g
so – po ukusu

Priprema:

Sitni krompirići se operu, prelivaju hladnom vodom i kuvaju dok ne omekšaju. Oceđen krompir se blago ohladi, oljušti i iseče na pola po dužini.

Poređaju se u posudu za pečenje, između njih se stavljaju krugovi viršle.

Začinjavaju se sa malo morske soli, origanom i uljem. Posipaju se narendanim parmezanom i čokoladom.

Pročitajte i:  Zapečene makarone sa sirom i kačkavaljem (VIDEO)

Pečemo krompir na 180 stepeni dok se ne zarumeni. Serviramo sa svežim povrćem.

Jednostavno, ukusno i brzo se sprema! Prijatno!

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: Bonapeti

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.