Naslovna Glavno jelo KADA JEDNOM PROBATE SPREMAĆETE SAMO NA OVAJ NAČIN: Pohovani pileći file zapečen...

KADA JEDNOM PROBATE SPREMAĆETE SAMO NA OVAJ NAČIN: Pohovani pileći file zapečen u rerni

3617
0
Foto: Printscreen/YT

Uz ovako pripremljeno meso možete da služite prilog po želji.

Sastojci:

  • 3 pileća filea
  • 50 g jogurta
  • 60 g hleba
  • 1 čen belog luka
  • peršun
  • 2-3 paradajza
  • maslinovo ulje i so

Priprema:
Piletinu premažite sa obe strane jogurtom. Zatim u posudi pomešajte izdrobljen hleb, sitno seckan peršun i izgnječen beli luk. Promešajte rukama. Zatim filete uvaljajte u napravljenu smesu i ređajte u lepo nauljen pleh. Preko stavite paradajz isečen na kolutove. Pecite na 200°C nekih 20 minuta.

Pročitajte i:  NA KAFANSKI NAČIN: Pikantna paradajz čorba

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: stvarukusa.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.