Naslovna Glavno jelo GURMANSKI RUČAK: Rolovana pileća džigerica

GURMANSKI RUČAK: Rolovana pileća džigerica

931
0
Foto: Shutterstock

Super hranljiv ručak za celu porodicu.

Potrebno je:

  • 300 g pileće džigerice
  • 100 g slanine
  • 1 crveni luk
  • po ukusu so
  • začin za piletinu

Priprema:

Džigericu oprati, osušiti i iseći na polovine pa začiniti. Svaki komad obmotavati tanko isečenom slaninom. Ređati na štapiće džigericu sa slaninom pa kolut luka. Pržiti po 5 minuta sa obe strane.

Pročitajte i:  Paprike punjene sirom po bakinom receptu (VIDEO)

Savet:

Može se peći i na roštilju.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: recepti.com

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.