Naslovna Glavno jelo Jelo na kašiku: Gulaš sa pilećom džigericom (VIDEO)

Jelo na kašiku: Gulaš sa pilećom džigericom (VIDEO)

486
0
Foto: Bakina i dekina kuhinja

Gulaš na malo drugačiji način. Isprobajte.

Potrebno je:

  • 350-400 g pileće džigerice
  • 2 veće glavice crnog luka
  • 200ml kisele pavlake
  • 2 šargarepe
  • ulje
  • so, biber, peršunov list

Priprema:

Na ulju propržiti sitno seckan crni luk pa kad omekne dodati na krugove šargarepu i to dalje dinstati. Džigericu iseći na pola pa i nju ubaciti. Dodati 200 ml vode i kuvati da omekne.

Pročitajte i:  UKUS MAĐARSKE NA VAŠEM STOLU: Preukusni Sekelj gulaš

Posle 20 min. ubaciti pavlaku i nju malo ukuvati. Dodati so, biber, ako je ređe može kašičica brašna.

Na kraju staviti seckan peršunov list. Kao prilog krompir, testenina, pirinač.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa 

*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: bakinaidekinakuhinja

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.