Naslovna Glavno jelo Domaćinski ručak: Svinjske šnicle sa senfom i pavlakom

Domaćinski ručak: Svinjske šnicle sa senfom i pavlakom

4245
0
Foto: Stvar ukusa

Za ovaj ručak vam ne treba puno vremena.

Sastojci:

4-5 šnicli svinjskog karea
senf
brašno
200 ml kisele pavlake
mladi luk (može luk po vašem izboru)
so
biber
suvi biljni začin

Foto: Stvar ukusa

Priprema:
Šnicle istući tučkom za meso, zatim ih posolite i utrljate senf u njih. U zagrejanom tiganju ih ispečete, svaka strana 2-3 min. Zatim šnicle izvadite i u zagrejano ulje ubacite, luk krupno sečen, da se proprži. Onda dodate meso ponovo, a u čaši razmutite pavlaku, malo senfa i malo brašna. Meso polijete time i dodate malo vode. Začinite po ukusu. Ostavite da se krčka na slaboj vatri nekih deset minuta i onda servirajte uz boraniju ili krompir.

Pročitajte i:  Napravite hleb za pola sata: Nikad brži recept za testo

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: stvarukusa.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.