Naslovna Deserti Od jedne osnove za sladoled napravite više ukusa (RECEPT)

Od jedne osnove za sladoled napravite više ukusa (RECEPT)

1389
0
Foto: Shutterstock

Domaći sladoled je uvek najbolji izbor, pogotovo ako od jedne osnove možete napraviti više ukusa.

*Šolja za meru je ona u kojoj je pakovana pavlaka.

Sastojci:

  • 1 šlag u kesici
  • 2 čaše kisele pavlake (20% masnoće)
  • 2 šolje šećera
  • 2 šolje voća po izboru

Priprema: 
Šlag umutiti sa mlekom i dodajte pavlaku i šećera, pa opet umutite. Podelite dobijenu smesu u 2-3 posude i dodajte voće po želji. U svakoj posudi možete staviti voće po izboru.

Pročitajte i:  Sočan crno-beli griz kolač (VIDEO)

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: stvarukusa.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.