Naslovna Deserti Najukusniji i najmekši domaći mafini sa borovnicama

Najukusniji i najmekši domaći mafini sa borovnicama

2229
0
Foto: Shutterstock

Umesto borovnica možete stavljati bilo koje voće.

Sastojci:

  • 2 jajeta
  • 2/3 šolje šećera ( šolja kao za mleko )
  • pola šolje ulja
  • 1/3 šolje mleka
  • 2 vanilin šećera
  • 1 grčki jogurt
  • malo soli
  • 1 cela i 1/3 šolje brašna
  • 1 kašičica praška za pecivo
  • šolja borovnica

Priprema:

Sve sastojke, osim borovnica pomešajte i sobro umutite žicom da dobijete ujednačenu smesu. Borovnice dodajte naknadno kada sve smućeno sipate u kalupe. Peče se na 190C, oko 25 minuta.

Pročitajte i:  Kolač od jogurta sa voćem: Poslastica za svaki dan koja se NE PEČE (VIDEO)

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: stvarukusa.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.