Naslovna Članak USKRŠNJA JAJA: 76% žena kaže da im, kada ubace ovo u lonac,...

USKRŠNJA JAJA: 76% žena kaže da im, kada ubace ovo u lonac, jaja budu IDEALNO SKUVANA! (VIDEO)

127
0
jaja-promo.jpg

Kada pripremate jaja za Uskrs, onda ste najviše fokusirani na to kako da ih našarate, ukrasite. Zbog toga vam se desi da se totalno”izgubite” i da više ni sami ne znate da li su dovoljno kuvana ili ne. Ako želite da pripremite savršeno ukusna uskršnja jaja, onda vam ova mala stvarčica može mnogo pomoći u tome – pogledajte OVDE kako!

Kako ne biste morali non-stop da gledate na sat, uključujete štopericu i da doživljavate da vam uskršnja jaja pucaju ili ostanu nedovoljno kuvana, biće dovoljno da zajedno sa njima u lonac ubacite ovu malu super stvarčicu – TAJMER ZA JAJA! On absorbuje toplotu i na osnovu toga menja boju. Kada se tajmer zagreje, crvena podloga će promeniti boju do jedne od tri crte koje su naznačene na tajmeru i koje označavaju tvrdoću jajeta: meko, srednje ili tvrdo kuvano. A danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po specijalnoj UKSRŠNJOJ CENI od samo 690 rsd!

Pročitajte i:  Dijeta: Izgubite 15 kilograma za 15 dana uz pomorandže i jaja

Tajmer za jaja izrađen je od plastike koja je 100% otporna na visoku temperaturu, a u sledećem videu možete pogledati koliko je ustvari koristan i jednostavan za korišćenje:

Poručite još danas OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 svoj primerak tajmera za jaja i uživajte u uskršnjim obrocima.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.