Naslovna Članak Štetnost aditiva u ishrani: Koliko su emulgatori opasni po zdravlje?

Štetnost aditiva u ishrani: Koliko su emulgatori opasni po zdravlje?

101
0
12.jpg

Podizanjem svesti o negativnom dejstvu prehrambenih aditiva njihovo prisustvo u proizvodima često ne utiče samo na kupovnu odluku već i na to šta kao korisnici tražimo od proizvođača. 

Naime, sve je važnije da hrana ne bude samo ukusna već i napravljena od ispravnih sastojaka kod kojih najveći problem predstavljaju upravo aditivi.

Na etiketama namirnica koje kupujemo nalaze se čitavi spiskovi sastojaka, od kojih nam bar polovina nije poznata i teško se čita i izgovara. Reč je o aditivima u koje spadaju konzervansi, emulgatori, zgušnjivači, vitamini, minerali, arome koje popravljaju ukus i boje da bi sve izgledalo vizuelno privlačnije.

Kompanija Argeta nudi potpunu inovaciju u kvalitetnom sistemu ishrane. 

Pročitajte i:  Ove 4 namirnice štite od raka prostate

Zapravo, ovaj, sada svetski brend čuven po proizvodnji pašteta iz svojih proizvoda je potpuno eliminisao aditive.

Umesto aditivima, u kompaniji Argeta sterilnost i trajnost obezbeđuju se zdravstveno ispravnom termičkom obradom koja predstavlja jedan od koraka savremene i visokotehnološke proizvodnje. Argeta je tako ponudila potvrđene proizvode bez aditiva i bez glutena u kojima možemo slobodno da uživamo.

U svrhu poboljšanja kvaliteta ishrane i okretanju organskim proizvodima Argeta će biti omiljena hrana, budući da se svojim kvalitetom probila na svetsko tržište.

Emulgatori kao i gluten se u Argetinim proizvodima ne mogu naći ni u tragovima.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.