Naslovna Članak NOVOGODIŠNJI HIT: Pretpraznična dijeta, smršajte za samo 2 dana!

NOVOGODIŠNJI HIT: Pretpraznična dijeta, smršajte za samo 2 dana!

7
0
caj-shutter.jpg

Može li mršavljenje biti jednostavno? Može, ako sledite dvodnevnu dijetu. Vrlo je jednostavna: na dijeti ste svega dva dana u nedelji, a tokom ostatka nedelje jedete normalno, ali ipak pazite da vam porcije nisu velike.

Navodno je dokazano da je dijeta zdrava i da smanjuje rizik od raznih bolesti – od dijabetesa do karcinoma. Dvodnevna dijeta podrazumeva voće, povrće i nemasno meso dva dana u nedelji. Tih dana dopušteno je uneti samo po 650 kalorija, a ugljene hidrate treba svesti na minimum. Ostalim danima jede se normalno.

Pročitajte i 7 najboljih saveta za uspešno mršavljenje

Autori dijete dr Mišel Harvi i profesor Toni Hovel, želeli su da njihova dijeta bude jednostavna, zdrava, ali i dugotrajno delotvorna. Upravo zbog toga navode da je dijetu moguće sprovoditi i samo jedan dan u nedelji nakon što osoba dostigne željenu težinu.

Pročitajte i:  Užina koja će vam pomoći da smršate

“Naša dijeta ne samo da je delotvorna u smislu mršavljenja, nego je i zdrava. Ali ljudi moraju biti svesni da u ostalim danima u nedelji ne smeju preterivati s hranom. Takodje, vrlo je važna i redovna rekracija. Oni koji se toga drže, pokazuju naša istraživanja, uspevaju”, objasnila je dr Mišel Harvi.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: magicnobilje.com

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.