Naslovna Članak Kako da iskoristite kuvana jaja posle Uskrsa

Kako da iskoristite kuvana jaja posle Uskrsa

125
0
kako_da_iskoristite_kuvana_jaja_posle_uskrsa.jpg

Posle uskršnjeg praznika svima ostane mnogo kuvanih jaja koja se ne pojedu, a koja smo u zadovoljstvu iskoristili u tradicionalnom tucanju jajima. 

Jaja možemo najviše iskoristiti za pravljenje salata sa povrćem ili ih možemo puniti začinima, sirom, posnim barenim mesom, a ako nemate problema sa KVO, hiperlipoproteinemijama, hipertrigliceridemijama, dijabetesom ili gojaznošću možete puniti jaja majonezom, pavlakom ili praviti omiljenu salatu.

Evo nekoliko recepata za jela s kuvanim jajima koje smo idvojili za vas.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

 

 

 

 Pikantna punjena jaja

   Ovi ukusni zalogaji se lako pripremaju i pravi su ukras trepeze.

 

 

 

 

 

 

  Krompir salata sa majonezom i jajima

 Osim što je ukusnija od obične krompir salate, izgleda daleko dekorativnije!

Pročitajte i:  TRIK: Kako da omiljenom escajgu vratite stari sjaj

 

 

 

 

 

 

   Jaja punjena ruskom salatom

   Ukoliko već imate rusku salatu, veoma jednostavno i brzo ćete obogatiti vašu trpezu još jednom vrstom “lakih zalogaja”. 

 

 

 

 

 

 

 

   Ćufte punjene jajima

  U sredini ovih pikantnih ćuftica očekuju vas ukusna jaja.

 

 

 

 

 

 

  Jaja punjena kremom od šunke

   Bilo da imate nenajavljene goste ili želite drugačiji doručak, brzo i lako možete da napravite ove veoma ukusne zalogaje.

 

 

 

 

 

 

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.